RSS

Over ons

Mutsaers selecteert en verwerkt leer tot duurzame luxe producten zoals exclusieve tassen en interieurproducten sinds 1962. Hiermee is het oer Nederlands handwerk van Mutsaers nationaal en internationaal (22 landen wereldwijd) een begrip.

Het leer dat gebruikt wordt voor vloeren en wanden, wordt door ons geselecteerd. Het op maat en dikte maken van de puur leren tegels is een exacte opdracht, die per bestelling wordt uitgevoerd. De natuurlijke en authentieke uitstraling van het leer komt tot uiting in de structuur en nerf van het leer. Het doorleefde karakter geeft kracht aan de “look and feel” van dit product. De toegepaste leer is zo sterk en slijtvast dat intensief gebruik in projecten geen enkel probleem opleveren. Thuis is leer vooral puur en authentiek.

Brandwerende eigenschappen en goede geluidsisolatie zijn belangrijke voordelen van leer. De verwerkingstechnieken gaan perfect samen met comfortabel vloerverwarming. (ook als hoofdverwarming)

Natuurlijke looiingsprocessen maken het leer van Mutsaers tot een natuurvriendelijk en recyclebaar product. 100% Leer is duurzaam en biologisch afbreekbaar.

Mutsaers leder wand en vloer bekleding